Data, čipy, procesory : vlastní integrované obvody na koleni - Malý, Martin, 1973- (CZ.NIC, z.s.p.o., 2020)
Úvod do práce s programovatelnými logickými poli. Výklad jazyka VHDL, který slouží k popisu logických obvodů. Konstrukce šestnáctibitového mikroprocesoru i s jednoduchým programovým vybavením.
Keywords: FPGA obvody; VHDL (programovací jazyk); mikroprocesory; stavba počítačů; aplikovaná elektronika; field programmable gate arrays; VHDL (programming language); microprocessors; computer assembling; applied electronics; příručky; handbooks and manuals