Data, čipy, procesory : vlastní integrované obvody na koleni - Malý, Martin, 1973- (CZ.NIC, 2020)
Úvod do práce s programovatelnými logickými poli. Výklad jazyka VHDL, který slouží k popisu logických obvodů. Konstrukce šestnáctibitového mikroprocesoru i s jednoduchým programovým vybavením.