Unity : první seznámení s tvorbou počítačových her - Holan, Tomáš, 1963- (CZ.NIC, z.s.p.o., 2020)
Publikace pro amatérské programátory, která čtivým způsobem ukazuje, jak začít.
Keywords: Unity (software); herní design; počítačové hry; počítačová grafika; programování; C# (programovací jazyk); game design; computer games; computer graphics; programming; C# (programming language); příručky; handbooks and manuals