Never split the difference : negotiating as if your life depended on it - Voss, Chris, 1957-; Raz, Tahl (Random House Business, 2017)
Přehled efektivních a osvědčených vyjednávacích technik. Příručka.
Keywords: vyjednávání; obchodní jednání; komunikační dovednosti; interpersonální komunikace; persuaze; negotiation; negotiation in business; communication skills; interpersonal communication; persuasion; příručky; handbooks and manuals