Vykročte z úzkosti : trénink pro dospělé - Tolimatová, Jarmila, 1971- (Portál, 2019)
Kniha se věnuje problematice úzkosti a je návodem pro všechny, kteří chtějí se svou úzkostí pracovat. Kapitoly se věnují úzkosti v těle, úzkosti pocitů a citů, mysli či chování. Obsahují též příklady ze života a cvičení či doporučenou literaturu.
Keywords: úzkost; autoterapie; kognitivně-behaviorální terapie; anxiety; autotherapy; cognitive-behavioral therapy; populárně-naučné publikace; popular works