Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Některé způsoby úpravy vlastno...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Některé způsoby úpravy vlastností želatiny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bravencová, Vladimíra (Dissertant)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published Zlín, 1994
Subjects
K94
vlastnosti
úpravy
želatina
diplomové práce

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
More Information
Description not available.
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Štúdium vplyvu podmienok pri povrstvovaní usňových štiepeniek na úžitné vlastnosti
    by: Kravčišinová, Slávka
    Published: 1994
  • Nerozpustné komplexy želatiny s deriváty celulósy diplomová práce
    by: Ruprecht, Luděk
    Published: 1998
  • Síťování hydrogelu želatiny pomocí UV záření
    by: Falešníková, Renáta
    Published: 2024
  • Použitie mikrovlnného ohrevu pri stanovení CHSK Cr
    by: Krišťáková, Jana
    Published: 1994
  • Vliv chlorace a koronového výboje na antistatickou a vodivou pryž
    by: Bronišová, Renáta
    Published: 1994

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025