Autobiography, Poor Richard, and later writings - Franklin, Benjamin, 1706-1790 (Library of America, 1997)
Soubor spisů významného amerického politika - spoluautora ústavy, diplomata a přírodovědce Benjamina Franklina.
Obsahuje: Letters from London, 1757-1775 ; Paris, 1776-1785 ; Philadelphia, 1785-1790 ; Poor Richard's almanack, 1733-1758 ; The autobiography
Obsahuje bibliografické odkazy
Obsahuje rejstřík
Keywords: Franklin, Benjamin, -- 1706-1790; 18. století; státníci -- Spojené státy americké -- 18. stol.; korespondence -- Spojené státy americké -- 18. stol.; almanachy -- Spojené státy americké -- 18. stol.; statesmen -- United States -- 18th centuries; correspondence -- United States -- 18th centuries; almanacs -- United States -- 18th centuries; Spojené státy americké -- politika a vláda -- 18. stol.; United States -- politics and government -- 18th centuries; autobiografie; korespondence; almanachy; sebrané spisy; autobiography; correspondence; almanacs; collected works