Chemosvit : 80 rokov úspešnej cesty : 1934-2014 - Diačiková, Anna; Potočná, Eva; Kuruc, Ján (Chemosvit, 2014)
Obsáhlá publikace vydaná u příležitosti 80. let založení výroby umělého hedvábí na nezastavěném pozemku pod Tatrami, kde vznikla továrna a obec Svit.
Keywords: Chemosvit (firma); Baťovy závody; 1934-2014; chemický průmysl; chemical industry; Svit (Slovensko); Slovensko; monografie; monographs