Nejúčinnější propagace - public relations - Black, Sam, 1915-1999 (Grada, 1994)
Příručka o fungování profesionálních vztahů s veřejností, jejímž cílem je zvýšení úspěšnosti a výkonnosti.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: public relations; marketingová komunikace; communication in marketing; příručky; handbooks, manuals, etc