Názvosloví organické chemie - Fikr, Jaroslav, 1942-; Kahovec, Jaroslav, 1935- (Rubico, 2002)
Učební text má studentům přiblížit hlavní souvislosti mezi názvy a strukturálními vzorci organických sloučenin.
Keywords: organické sloučeniny; chemické názvosloví; organická chemie; organic compounds; chemical nomenclature; organic chemistry; příručky; handbooks and manuals