Názvosloví organické chemie - Fikr, Jaroslav, 1942-; Kahovec, Jaroslav, 1935- (Rubico, 2002)
Učební text má studentům přiblížit hlavní souvislosti mezi názvy a strukturálními vzorci organických sloučenin.