Grammarly Premium Licence (Grammarly, 2009)
Interaktivní nástroj Grammarly @edu pro kontrolu textu v anglickém jazyce. Licenci získáte kliknutím na tlačítko "Rezervovat" (licence musí být zeleně označená a k tomu, abyste si ji mohli rezervovat, musíte být přihlášení v katalogu). Knihovna UTB vám následně vytvoří licenci. Do vašeho univerzitního e-mailu vám dorazí odkaz, pomocí kterého se zaregistrujete (prosím, buďte trpěliví, licence je nutné vytvořit ručně, proto to může chvilku trvat). Standardní doba platnosti licence je 30 dnů, poté ji lze dvakrát prodloužit. Akademičtí pracovníci, kteří potřebují přístup na delší dobu, nás mohou kontaktovat na e-mailu itspravce@k.utb.cz.
Keywords: angličtina; mluvnice; stylistika; programy