Stories, essays, & memoir - Welty, Eudora, 1909-2001 (Library of America, 1998)
Souborné vydání povídek a esejů americké spisovatelky E. Weltyové doplňují její paměti.
Keywords: Welty, Eudora, -- 1909-2001; 20. století; americké spisovatelky -- 20. stol.; American women authors -- 20th centuries; americké povídky; eseje; autobiografie; American short stories; essays; autobiography