Jaroslav Benda 1882-1970 : typografická úprava a písmo - Dočekalová, Petra, 1991- (Vysoká škola uměleckoprůmyslová ; Masarykova univerzita, 2019)
Obrazový katalog shrnuje knižní a typografickou tvorbu výtvarníka Jaroslava Bendy. Obsahuje mimo jiné stať o Bendově písmové tvorbě, dále soupisy jeho knižní grafiky, písmových návrhů a drobných grafických prací.