Dějiny v datech II : politika, hospodářství, kultura zemí Koruny české a světa v souběhu : od nástupu Habsburků do současnosti : od roku 1526 do 2019 - Čapka, František, 1942- (Euromedia Group, 2020)
Přehled politických, hospodářských a kulturních dějin českých zemí i světa od roku 1526 do současnosti.
Keywords: 16.-21. století; 1526-2019; politické dějiny -- Česko -- 16.-21. století; politické dějiny -- země světa -- 16.-21. století; hospodářské dějiny -- Česko -- 16.-21. století; hospodářské dějiny -- země světa -- 16.-21. století; kulturní dějiny -- Česko -- 16.-21. století; kulturní dějiny -- země světa -- 16.-21. století; political history -- Czechia -- 16th-21st centuries; political history -- countries of the world -- 16th-21st centuries; economic history -- Czechia -- 16th-21st centuries; economic history -- countries of the world -- 16th-21st centuries; cultural history -- Czechia -- 16th-21st centuries; cultural history -- countries of the world -- 16th-21st centuries; Česko -- dějiny -- 16.-21. století; země světa -- dějiny -- 16.-21. století; Czechia -- history -- 16th-21st centuries; countries of the world -- history -- 16th-21st centuries; chronologické přehledy; chronological surveys