Psycholog ve zdravotnictví - Kebza, Vladimír, 1953-2017 (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2017)
Učební text Psycholog ve zdravotnictví je určen posluchačům stejnojmenného kurzu, akreditovaného Ministerstvem zdravotnictví ČR.
Keywords: zdravotnictví -- Česko; zdravotnictví -- právní aspekty; lékařská psychologie; lékařská etika; farmakologie; medicína založená na důkazech; veřejné zdraví -- Česko; health service -- Czechia; health service -- legal aspects; medical psychology; medical ethics; pharmacology; evidence-based medicine; public health -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)