Psycholog ve zdravotnictví - Kebza, Vladimír, 1953-2017 (Učební texty Univerzity Karlovy, 2017)
Učební text Psycholog ve zdravotnictví je určen posluchačům stejnojmenného kurzu, akreditovaného Ministerstvem zdravotnictví ČR.