Zpracování osobních údajů : nový zákon o zpracování osobních údajů a další právní předpisy. ; GDPR : obecné nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů : redakční uzávěrka 1.5.2019 (Sagit, 2019)
Aktuální znění právních předpisů z oblasti zpracování osobních údajů na základě stavu k 1. 5. 2019.
Název z obálky
Pod názvem: Pierstone
Keywords: ochrana osobních údajů -- Česko; ochrana osobních údajů -- země Evropské unie; personal data protection -- Czechia; personal data protection -- European Union countries; zákony; právní předpisy; laws; legal regulations